Info Mediatuotanto Visuaalinen suunnittelu Sarjakuva Animaatio Shop


Käsikirjoitus, ohjaus ja animointi, Vivaldi sovitus ( Neljä vuodenaikaa ), ohjelmointi, äänitys ja kitara: Kristian Huitula Digi-videokuvaus: Juha Simola Keijumallit: Kanako Matsui, Karoliina Yläjoki, Meri Sakaitani Erityiskiitokset: Mikko kunnas, Carita Forsgren ( TAMK/TTVO ), Tampereen kaupunki, Pirkanmaan taidetoimikunta, Mitsuhisa Ishikawa, Arata Iwashina, Hiromasa Ogura, ja kaikki muut uskomattomat animeihmiset Tokiossa 1999 ja 2000. ( Production I.G ja Omnibus Promotion Inc. - Tokyo )


- Presto TV 1:ssä 17.4.2005 klo 22:45 -
- Presto Elokuvateatteri Niagarassa Tampereella 12.3.2005
- Presto Lahden taidemuseossa 26.1.-22.4.2007 (Kuvia ja kuplia)
- Presto nähtävillä kokonaisuudessaan YouTubessa 19.9.2008 lähtien:

Animaatio


Fantacore Median erikoisalaa on korkeatasoinen piirrosanimaatio, jota voidaan myös toteuttaa eri tyyleillä ja tekniikoilla, viimeistellyn realistisesta tyylitellyn humoristiseen. Mahdollisuudet kattavat tuotannot pienistä mobiili- ja web-animaatioista aina vaativiin TV- ja mainosanimaatioihin. Suuremmissa tuotannoissa mahdollista on myös alihankinta, esim. storyboardit, production design ja hahmosuunnittelu. Palvelujamme ovat käyttäneet mm. Itsevaltiaistaan tuttu Anima Vitae, sekä kanavat TV1 ja TV2.

Vivaldi's Presto - animoitu musiikkivideo (3'57)Niko - Lentäjän poika
-Hahmosuunnittelu-


Niko -animaatioelokuvien Niko-poron alkuperäiset hahmosuunnitelmat ja luonnokset, tilaustyönä elokuvan tuotannosta vastaavalle Anima Vitae-tuotantoyhtiölle.


Hahmosuunnittelun ensimmäisessä ideointivaiheessa etsitään sopivaa piirrostyyliä joka toisi esiin hahmon olemusta ja luonnetta. Piirretty 2D-design on useimmiten lähtökohtana myös 3D-animoinnissa.